Foto: Slavko Kolar
RokometSlovenija

Zaključen prvi del priprav naših rokometašic na Rogli

Za našo žensko rokometno reprezentanco je končan prvi del priprav za olimpijski turnir. Na Rogli so ta del sklenile s tekmo proti našim vzhodnim sosedinjam.

Težek del priprav, ki je baziral predvsem na delu na pripravljenosti, moči in koordinaciji ter povezovanju izbrank je imel zaključek s prvo prijateljsko tekmo. Ta je bila odigrana v torek na Rogli ob deveti uri zjutraj. Nenavaden čas, a to je bilo vse v mislih na turnir, kjer naše čakajo za uvod podobne ure igranja.

  • Rogla: SLOVENIJAMADŽARSKA 21:31

Šlo je za tekmo za zaprtimi vrati na Štajerskem, kjer vladajo odlični pogoji za delo. Kar nekaj manjših a nadležnih poškod deklet beležimo. Deset dni več priprav je bilo za našimi tekmicami kot pri naših, kar se je poznalo. Slovenke so preveč grešile v napadu, obramba je imela določene težave, ob tem pa ni bilo na parketu prve reprezentančne vratarke. Največ, šest golov nasprotnicam je dala kapetanka Ana Gros. Adžićeve izbranke bodo sedaj v enem tednu sklepnega dela priprav pred odhodom v Pariz odigrale še dve prijateljski tekmi. Prva bo v soboto na Madžarskem proti tokratnim nasprotnicam in nato še prihodnjo sredo ob 18:30 v Ljubljani z Brazilkami.

Leave a reply