Instagram manco.morta
Odbojka

Številne tekme odpovedane

V italijanskem prvenstvu je v 8. krogu igral le Tonček Štern, s Kioene Padovo. Padova je z rezultatom 1:3 priznala premoč nasprotniku Gas Sales Bluenergy Piacenzi. Jan Kozamernik (Allianz Milano) in Jan Kovačič (Consar Ravenna) nista igrala, saj sta bili tekmi prestavljeni.

Moštvo Sare Najdič Fatum Nyiregyhaza, je prišlo do nove zmage, s 3:0 so bile boljše od ekipe UTE. Žiga Štern je s Foikinas Syros zmagal, tokrat so z 0:3 v gosteh slavili pri ekipi A.O.N.S. Milon. V Nemčiji je Dejan Vinčić s Friedrichshafnom z 0:3 izgubil na gostovanju pri Dürenu. V Turčiji je nastopil Alen Šket, ki je z ekipo Afyon Belediye klonil proti moštvu Belediye Plevne, z rezultatom 1:3.

Tekme so bile odpovedane na Poljskem, kjer igrata Klemen Čebulj (Asseco Resovia Rzeszow) in Žana Zdovc Sporer (DPD Legionovia), prav tako na parket ni stopil Alen Pajenk, ki igra v francoskem državnem prvenstvu. Brez tekme je ostala tudi Monika Potokar (Paok) v grškem prvenstvu. V ženskem delu turškega prvenstva pa sta brez tekme ostali slovenski odbojkarici Eva Mori (Ilbank) in Lana Ščuka (Yesilyurt).

Comments are closed.