in action during ABA league regular season basketball match between Cedevita Olimpija and Borac in Ljubljana on November 15, 2020
Košarka

Sekulić: Igralci so predvsem na začetku res igrali odlično

Slovenski košarkarji so na včerajšnji kvalifikacijski tekmi proti Ukrajincem pokazali odlično igro v prvem polčasu. V drugem polačsu so priigrano prednost uspeli zadržati in na koncu tudi slaviti.

“Zame je bila to prva tekma v tej vlogi in na začetku sem bil kar malce nervozen. Igralci so predvsem na začetku res igrali odlično. Užival sem v njihovi igri in bil ponosen, kako so bili videti na parketu. Sem bil presenečen nad to izjemno reakcijo v prvi četrtini, ko je bilo videti, kot da imamo mi deset igralcev na parketu, oni pa dva. Igrali smo z veliko energije, pomagali drug drugemu, dobro tekli. Igrali smo kot prava ekipa. Fantje so celo mene presenetili, mislim pa, da tudi tekmeca. Prvi polčas je bil odličen. To je zelo pomembna zmaga za Slovenijo. Pred tekmo nismo vedeli, kaj lahko pričakujemo, a na koncu se je razpletlo, kot smo želeli,” se je prve zmage kot selektor veselil Aleksander Sekulić.

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja