NogometSlovenija

Riero pozvali na poker

Na včerajšnji novinarski konferenci so se pojavili tudi Green Dragonsi, ki so najprej “nagnali” novega trenerja Alberta Riero, “pogovorili” pa so se tudi z lastnikom Adamom Deliusom.

V celoti navajamo zapis najzvestejših navijačev Olimpije:

Ko lutka po imenu Deliusov Adam laže in zavaja celotno slovensko športno javnost je jasno nekaj: 

̌ : . vsi ̌ , .

Zdaj pa le nekaj najnovejših dejstev:

Ponedeljek je, evropska tekma je v četrtek. Vstopnic za tekmo ni možno kupit. Vodilni se celo poigravajo z mislijo, da bi tekma bila odigrana pred zaprtimi vrati.

Veselijo se prihoda Zilkića, za katerega je Igor Barišič ne dolgo nazaj izjavil, da tak igralec nima kaj iskat v klubu, saj naj bi rekel, “da v slabšem klubu kot je Olimpija še ni igral”. Danes tega istega igralca častijo, ker je proti Prosinečkemu.

Lutka oz. predsednik ponosno zavaja, da odide za nekaj evrov, čeprav sam dobro ve, da je na včerajšnjem sestanku jasno in glasno zatrdil, da kluba nimajo namena prodajat pod nobenim pogojem.

Za 1.7. je bila obljubljena novinarska konferenca s predstavitvijo novega opremljevalca, novega generalnega sponzorja, predstavitvijo vizije, novih članov upravnega odbora itd. Sami ocenite kaj od tega Delius počne na srečanjih z mediji! 

Rieri sporočamo, da je vabljen na GD poker turnir jutri zvečer. Lokacijo mu sporočimo, nagradni sklad pa gre za delno poplačilo plač igralcem, ki na njih čakajo že tri mesece!

̌ ̌ . !

BREZ NAS NI OLIMPIJE

Leave a reply