Košarka

Odpovedan sestanek ABA Lige

Kot poroča Sportklub, je bila skupščina lige ABA predvidena za danes, petek ob 10. uri zjutraj, vendar je ne bo, saj je sedanji predsednik lige ABA vsem klubom poslal pismo.

Pismo, ki ga je Domagoj Čavlović poslal klubom, povzemamo v celoti in brez uredniških sprememb.

“Spoštovani vsi, z najboljšimi nameni in z veliko pogovorov z določenimi klubi, ki so mi zagotovili, da je sklic skupščine smiseln, sem to storil z odobravanjem vseh, ob tem pa opozoril, da je bil sklican v kratkem času in da velja, če se vsi strinjajo s sklicem.
Po nekaj pismih je jasno, da se nekatera izsiljevanja nadaljujejo in da sem bil osebno kot predstavnik KK Cibona obljubljen, da sem bil prevaran in ogoljufan, da vse zanima predvsem začetek lige in da vsi želimo igrati ligo. Ne da bi se dvignili nad osebne interese in videli širšo sliko, ki bi morala biti preživetje lige za vsako ceno, nima smisla za jutrišnjo skupščino ali kaj drugega, dosedanja srečanja niso obrodila sadov. Zaradi vsega navedenega menim, da jutrišnje skupščina ni potrebna. “Lahko noč vsem in lahko noč ligi ABA,” piše v pismu, ki ga je poslal predsednik Čavlović, predsednik lige ABA, ki se trudi za nadaljevanje tekmovanja.

Comments are closed.