Nogomet

Mladinci na preizkušnjo s Hrvati

Izbor je pričakovan, saj je ta reprezentanca že dalj časa zgrajena. Veseli dejstvo, da imamo širši nabor igralcev, kot smo ga imeli pred enim letom, saj so nekateri igralci začeli opozarjati nase tudi z igranjem v Prvi ligi Telekom Slovenije. Na spisku ni Renata Simiča, ki dobro okreva po poškodbi in Žige Repasa, ki je šele pred kratkim pričel s treningi,”  je razložil izbor reprezentantov Šalja, ki bo tekom tedna naknadno vpoklical še enega igralca.

Tekma s Hrvaško nam služi kot priprava na Elitni krog kvalifikacij, ki je prestavljen na november. Hrvati so zelo kakovostna reprezentanca, tako da bo tekma zelo dobrodošla in predvsem dober test. Vemo, zakaj se dobivamo in kaj je naš cilj. Dogovarjamo se še z enim nasprotnikom in upam, da bomo v nedeljo lahko odigrali še eno tekmo,” pravi Šalja, zavedajoč se dejstva, da je v tem obdobju zelo težko najti ustreznega mednarodnega nasprotnika.

Seznam vabljenih reprezentantov:

Žiga Laci (AEK / GRE), Amir Feratovič (Roma / ITA), Kai Cipot (Mura), Martin Pečar (Eintracht Franfurt / GER), Benjamin Šeško (Liefering), Matija Burin (Hajduk / CRO), Miha Kancilija (Bravo), Matevž Matko (Bravo), Mark Španring (Bravo), Rok Maher (Bravo), Gašper Koritnik (Celje), Alen Jurca (Dekani), Jošt Urbančič (Domžale), Tamar Svetlin (Domžale), Omar Kočar (Krško), Mirko Mutavčič (Maribor), Benjamin Markuš (Dob), Michael Pavlović (Olimpija), Enrik Ostrc (Olimpija), Domen Gril (Hoffenheim), Nik Prelec (Sampdoria / ITA).

Comments are closed.