Foto: Športni portal
NogometSlovenija

Mladi nogometaši tokrat premagali vrstnike iz Srbije

Slovenska nogometna reprezentanca do 18 let je v Nacionalnem centru Brdo odigrala še drugo prijateljsko tekmo z vrstniki iz Srbije.

Edini zadetek na srečanju je v 55. minuti dosegel Krupić. Po porazu na prvem srečanju so tokrat izbranci Antona Žlogarja slavili minimalno zmago.

Selektor Slovenije Anton Žlogar je po tekmi dejal: “Danes smo odigrali zelo dobro tekmo, tako da smo zasluženo zmagali. Zelo zadovoljen sem s pristopom fantom, ki sicer ni bil vprašljiv niti na prvi tekmi. Pozitivno je, da smo se iz torkovega poraza nekaj naučili, saj lahko le tako napredujemo. Zelo kakovostno in zbrano smo odigrali prvih šestdeset minut obračuna, ob tem pa Srbom nismo dovolili resnejših priložnosti za zadetek. To sta bili prvi tekmi te generacije pod mojim vodstvom in lahko rečem, da sem zadovoljen s prikazanim. Zaradi različnih razlogov (poškodbe, karantene, vpoklici v starejšo selekcijo) nam je manjkalo kar enajst, dvanajst nogometašev, tako da so dobili priložnost za igro tudi nekateri drugi fantje in jo tudi izkoristili. Pomembno je, da širimo krog reprezentantov, ustvarimo kader za kvalifikacije, ki nas čakajo prihodnje leto in gradimo bazo za mlado in člansko izbrano vrsto.”

SLOVENIJA – SRBIJA 1:0 (0:0)
Krupić 55’

Pustite komentar