Nogomet

Mladi napadalec v Kidričevem

Iz nogometnega kluba Aluminij iz Kidričeva so sporočili, da so sklenili dveletno sodelovanje z dvajsetletnim napadalcem Harisom Kadrićem.

Kadrić je v Prvi Ligi Telekom Slovenije vpisal 27 nastopov ob tem pa dosegel tudi 2 zadetka, ob podpisu pogodbe poudarja, da si želi z goli in dobrimi igrami prispevati k rasti celotne ekipe: “Najprej bi se Nogometnemu klubu Aluminij zahvalil za priložnost. V prvi vrsti je pri odločitvi pretehtala želja po igranju in dokazovanju na najvišjem nivoju. V Aluminiju bom strmel, da dosežem tako svoje osebne kot klubske cilje, klubu želim pomagati z goli, podajami, dobrimi igrami, zato si bom tudi prizadeval. Upam, da dosežemo klubski cilj in obstanemo v ligi, ter skupaj kot ekipa zrastemo.”

Dvajsetletni napadalec, velikih težav s prilagajanjem na novo okolje nebo imel, saj pozna že kar nekaj soigralcev: “Z nekaterimi sem igral v mladinskih kategorijah, tudi v reprezentančnih selekcijah. Zelo toplo so me sprejeli, večino novih soigralcev sem že spoznal, ekipa in vzdušje je dobro.”

Comments are closed.