KošarkaTujina

Mladi košarkar skrivnostno izginil na Kostariki! Družina sporočila, da je…

Iz ZDA prihajajo grozljive novice. Mladi, 22-letni Jalen Hill je umrl po izginotju na Kostariki. Njegova družina je novico javnosti sporočila prek Instagrama. Njegov nekdanji trener Josh Giles je novico potrdil za Los Angeles Times po pogovoru z njegovim očetom Georgeom Hillom.

Bil je zelo dober otrok, s čudovitim nasmehom. Tako sem šokiran, da trenutno nimam nobenih čustev. Ko sem slišal novico, me je popolnoma uničilo. Bil je fantastičen košarkar,” je dejal Giles, njegov srednješolski trener, ko je Hill obiskoval Corona Centennial High.

Pozneje je igral na priljubljeni univerzi UCLA, javnosti pa je postal znan, ko so ga s še dvema soigralcema ujeli pri kraji na Kitajskem. S tem si je prislužil suspenz, a se odgovornosti nikoli ni otepal. Priznal je svoje grehe, se opravičil in se vrnil h košarki, ki ga je vedno rešila iz težkih trenutkov, ki jih je žal bilo.

Jalen je zadnjo tekmo v dresu UCLA odigral lani 30. januarja proti Oregon Stateu. Takrat je bilo objavljeno, da zaradi osebnih razlogov ne bo igral na naslednji tekmi, Hill pa je pozneje razkril, da se spopada z depresijo in anksioznostjo zaradi pritiska po uspehu v košarki, ki si ga je, kot pravi, nalagal sam.

Pustite komentar