NogometTujina

Messi spregovoril o soigralcih: “Mbappe in Neymar sta…”

PSG je odlično vstopil v novo sezono, v prvenstvu in Ligi prvakov je neporažen, a francoski mediji vsak dan pišejo o nesoglasjih znotraj slačilnice.

“Mbappé je drugačen nogometaš, je zver in zelo močan ena na ena, krasita ga vzdržljivost in hitrost. Lahko doseže veliko golov, je kompleten igralec in to dokazuje že leta. Ne dvomim, da bo v naslednjih letih med najboljšimi,“ je dejal Messi.

Prav Mbappé je glavni razlog za nemire, njegov ostanek v Parizu je bila glavna novica tega poletja, domnevni pogoji, ki jih je postavil pred vodstvo PSG, pa so šokirali vse, na igrišču pa se z Neymarjem ne razume najbolje.

Messi je poudaril, da ima z brazilskim napadalcem poseben odnos, ne le na igrišču, ampak tudi izven njega:

“Poznava se odlično, v Barceloni sva preživela zelo lep čas skupaj, morda bi lahko bila več tam, a zdaj naju je življenje spet združilo, vesel sem, da lahko igram z njim, pa tudi preživljam dneve skupaj.”

Liga prvakov je glavni cilj Parižanov:

“PSG ima isti cilj zadnji dve leti, to vsi vedo, želimo osvojiti Ligo prvakov. Prejšnjo sezono smo izpadli iz lige in to je bilo zame zelo težko, odigrali smo dve zelo dobri tekmi in odločale so majhne podrobnosti. Letošnja sezona je posebna zaradi svetovnega prvenstva, a naš cilj se ni spremenil. Zmagati v zelo težkem tekmovanju, kjer ne zmaga vedno najboljši. Pripravljamo se je na vse izzive, ki nas lahko čakajo na poti do tega cilja.”

Pustite komentar