Nogomet

Kekovo sporočilo Hajduku, Iličić ponovno v dresu Slovenije

Sledi novembrski ciklus in tri reprezentančne tekme. Kaj drugega, razen tega, si ne bi niti upal dovoliti imeti v glavi. Dobro, vsa ta medijska pozornost je danes nekaj normalnega v sodobnem športu, sodobnem svetu, ampak če bi si dovolil, da bi zdaj razmišljal o čemer koli drugem kot o zadevah slovenske reprezentance, o kartonih Jake Bijola, povratku Josipa Iličića, strašnem ritmu določenih slovenskih igralcev v Evropi, velikem številu tekem, potem ne bi bil pravi za to mesto, na katerem sem. Z vsem spoštovanjem do vseh, želim, hočem in zdaj razmišljam le o slovenski reprezentanci,” je Matjaž Kek poslal jasno sporočilo Hajduku in da ga trenutno zanima le situacija s Slovenijo.

Na seznamu poleg Josipa Iličića so še Jan Oblak, Vid Belec, Matjaž Rozman, Miha Mevlja, Petar Stojanović, Nejc Skubic, Jure Balkovec, Miha Blažič, Nemanja Mitrović, Jon Gorenc Stanković, Mario Jurčević, Jasmin Kurtić, Jaka Bijol, Amedej Vetrih, Sandi Lovrić, Nino Kouter, David Tijanić, Benjamin Verbič, Damjan Bohar in Haris Vučkić.

Slovenci bodo tekmo z Azerbajdžanom igrali 11. novembra, s Kosovom 15., v Grčiji pa bodo gostovali 18. novembra. Vse tekme bodo ob 20.45.

Comments are closed.