Nogomet

Jubilej domžalskega kapetana

V prejšnjem krog je na tekmi med Domžalami in Mariboror zaznamoval nov mejnik kapetan Domžal Senijad Ibričić, ki je v relativno kratkem času odigral že 10.000 min na slovenskih zelenicah.

“Vstopil sem v peto sezono v slovenskem nogometu in kdo bi si pred leti mislil, da bo danes temu tako. Doslej je bilo vse v najlepšem redu, igranje na najvišjem nivoju je čast in privilegij, poškodb pa prav tako ni bilo. V dresu Domžal sem tako posamično kot tudi s soigralci doživel že veliko lepega, zato sem prepričan, da bo temu tako tudi v prihodnje. Z življenjem v Sloveniji sem namreč zelo zadovoljen in na celotno stanje gledam dolgoročno,” je Ibričić dejal za klubsko spletno stran.

V Koper je prišel junija 2016, kjer je odigral eno sezono oz. 29 tekem in dosegel 6 zadetkov. Sledila je selitev v Domžale, kjer nastopa že 4. sezono in je trenutno kapetan moštva. V Domžalah je na 91 tekmah dosegel 29 zadetkov. Ekipo Domžal si težko zamislimo brez “Ibre”, zato upamo da bomo imeli še veliko veselja ob spremljanju njegovih nogometnih veščin. Srečno Ibro!

Comments are closed.