Foto: Cedevita Olimpija
KošarkaSlovenija

Jaka Blažič bo izpustil tokratno reprezentančno akcijo

Slovenska košarkarska reprezentanca je danes začela priprave na kvalifikacijski turnir za olimpijske igre. Že prvi dan pa je ostala brez enega od nosilcev igre. Jaka Blažič bo moral zaradi bolečin v hrbtu izpustiti tokratno reprezentančno akcijo.

Slovenija bo uvodni del priprav opravila v Zrečah. Selektor Aleksander Sekulić bo s svojimi izbranci danes zvečer že opravil uvodni trening.

“Vedno je lepo videti igralce in člane štaba, ki na priprave pridejo izjemno motivirani in polni delovne vneme. Pred nami so kvalifikacije za olimpijske igre, ki so za vsakega športnika zelo pomembne in razumljivo imamo veliko željo, da se uvrstimo v Pariz,” napoveduje selektor.

“Takoj bomo zavihali rokave, saj časa nimamo v izobilju. Treninge bomo v veliki meri namenili uigravanju ekipe v napadu in obrambi. Sestaviti moramo močno celoto, ki bo dihala kot eno in se enakovredno kosala z najboljšimi evropskimi in svetovnimi reprezentancami. Verjamem, da nas bo krasil timski duh ter odlično vzdušje in kemija, ki so bili vedno zaščitni znak slovenske reprezentance,” je ob začetku priprav povedal Sekulić.

Leave a reply