NogometTujina

Ibrahimović v svojem stilu odgovarja na vprašanje, o cepljenju

V dneh po deportaciji Novaka Đokovića iz Melbourna še naprej prihajajo odzivi na to temo.

Od trenutka, ko so Novaku prvič odvzeli vizo v Avstraliji, do danes je svoje mnenje o tem neljubem dogodku izražalo veliko športnikov, pa tudi javnih osebnosti iz drugih panog.

Večina se jih je postavila na stran najboljšega teniškega igralca na svetu, kateremu je politično onemogočena ubranitev naslova OP Avstralije, zadnji v nizu komentarjev je prišel od Zlatana Ibrahomovića.

Švedski nogometaš in as Milana je veliki prijatelj Novaka Đokovića, v izjavi za francoski časnik pa je izrazil svoje mnenje o škandalu v Avstraliji, čeprav ni šlo za konkretno vprašanje novinarjev.

Ibrahimovića je predstavnik sedme sile vprašal, “ali je cepljen?“, na kar je odgovoril s protivprašanjem:

Zakaj ste se cepili? – je nogometaš vprašal sogovornika.

Da zaščitim sebe in vse okoli sebe,” je odgovorila novinarka.

Ta odgovor je bil uvertura za nadaljnje polemike, med katerimi se je Ibrahimović skliceval tudi na primer Novaka Đokovića.

Cepljenje iz zdravstvenih razlogov ni isto kot cepljenje, da lahko igraš teniški turnir. Ljudje, ki se cepijo, to počnejo, ker verjamejo, da je to najučinkovitejši način za zaščito pred boleznijo. Ampak vsak ima svoje mnenje. Ljudi ne bi smeli siliti v cepljenje, da bi lahko opravljali svoje delo. Cepil sem se, ker verjamem, da je to najboljši način, da se zaščitim, ne zato, ker bi lahko igral nogomet. Gre za dve popolnoma različni stvari,” je dejal Ibrahimović in naredil tej temi konec, poročajo švedski mediji.

Pustite komentar