Foto: HK SŽ Olimpija
Hokej na leduSlovenija

HK SŽ Olimpija postala članica združenja E. H. C. oz. Alliance of European Hockey Clubs

HK SŽ Olimpija z današnjim dnem postaja polnopravna članica združenja E. H. C. oz. Alliance of European Hockey Clubs, kot prvi iz Slovenije.

“Združenje E.H.C. z veseljem sprejema HK SŽ Olimpija, ki bo naš prvi klub iz Slovenije in skupno 97. član našega združenja. Za razvoj evropskega klubskega hokeja je zelo pomembno, da izobraževalni del našega poslanstva in prenos znanja, ki sta pomemben del delovanja E.H.C., doseže tudi države, kot so Slovenija, Velika Britanija, Francija, Italija, Madžarska in Ukrajina, od koder prihajajo naši članski klubi,” je povedal  Szymon Szemberg, izvršni direktor E. H. C. “Kot ljubitelja evropskega hokeja me je Slovenija vedno navduševala, saj je majhna država, ki pa je vedno presegla svoje omejitve in ostala konkurenčna. Zato smo zelo veseli, da se nam je pridružila Olimpija.”

Miha Butara, predsednik HK SŽ Olimpija: “V HK SŽ Olimpija smo ponosni, da smo postali člani Združenja E. H. C. S tem članstvom pridobimo dostop do novih znanj, izkušenj in dostop do impresivne mreže klubov in kontaktov. To bo še okrepilo naš razvoj in nam omogočilo, da bomo naše razvojne cilje dosegli hitreje.”

Pustite komentar