Foto: KK Cedevita Olimpija
KošarkaSlovenija

Drugi poraz Cedevite Olimpije v ABA ligi

Košarkarji Cedevite Olimpije so v Hali Tivoli na obračunu šestega kola regionalne lige doživeli drugi poraz v tej sezoni v ABA ligi. Cedevito Olimpijo je z rezultatom 90:85 premagal srbski FMP Meridian.

Cedevita Olimpija na tekmovalni premor odhaja z dvema zaporednima porazoma v zadnjem tednu. V domači zasedbi sta se tokrat strelsko najbolj izkazala Yogi Ferrell in Amar Alibegović, oba sta dosegla 18 točk, Josh Adams pa jih je dodal 16.

Sledi reprezentančni premor in priložnost za regeneracijo in priprave na nadaljevanje sezone. Zmaji bodo spet stopili na parket 19. novembra, ko se bodo v Laktaših pomerili z Igokeo m:tel v okviru regionalnega tekmovanja.

Jurica Golemac, glavni trener KK Cedevita Olimpija: “Čestitke FMP-ju za zasluženo zmago. Naši tekmeci so odigrali več boljših minut. V naši igri so se zgodili dva oziroma trije padci, zato ob koncu tekme nismo imeli moči in rotacije igralcev, da bi si lahko priigrali zmago. Pozitivno je, da se nismo predali. Čakamo, da se vrnejo poškodovani igralci, da bomo lahko igrali z več energije, in da se nam padci v igri ne bodo več dogajali. Hvala tudi vsem navijačem za glasno vzpodbudo s tribun.”

Cedevita Olimpija – FMP 85:90

Leave a reply