KošarkaSlovenija

Cedevita Olimpija pripeljala organizatorja igre

Po prihodu Alena Omića, je Cedevita Olimpija pripeljala novo okrepitev, tokrat na položaju organizatorja igre. V Ljubljano se iz Grčije seli 28-letni ameriški košarkar Yogi Ferrell.

Ferrell je nazadnje nosil dres grškega Panathinaikosa, Pred tem je skoraj svojo celotno kariero preživeli v Ligi NBA in v razvojni Ligi NBA. V dresu grškega Panathanaikosa je v aktualni evroligaški sezoni igral na petih tekmah, v nekaj manj kot osmih minutah igre je dosegal 1,6 točke, 1,8 asistence in 1,0 skoke na tekmo.

Sani Bečirović, športni direktor KK Cedevita Olimpija: “Za nami je dolgo obdobje iskanja rešitve za naš manjko na položaju organizatorja igre. Prepleteno je bilo z iskanjem igralca, ki bi ustrezal našemu sistemu igre, ter pogajanji na poti do dokončnega podpisa pogodbe, igralca, ki smo ga iskali, pa smo našli v Yogiju Ferrellu. Izredno zadovoljni smo, da se je Ferrell odločil, da se pridruži Cedeviti Olimpiji, saj je imel številne snubce iz klubov, ki igrajo na najvišji evropski ravni. Ferrell v Ljubljano prihaja iz močnega Panathianikosa in verjamemo, da bo s svojim načinom igre uspel vklopiti v ekipo, dvignil našo igro na višjo raven in nam pomagal doseči zastavljene cilje.”

Pustite komentar