Volleyball, Ljubljana, Press Conference (National Team Of Slovenia), Metod Ropret, Gregor Humerca, 10-Dec-2019, (Photo by: Jurij Kodrun / M24.si)
Odbojka

Boričić znova kandidat za predsednika CEV

Na sestanku na Dunaju so sodelovali predstavniki Poljske, Francije, Italije, Rusije, Nemčije, Slovenije, Madžarske, Slovaške in Hrvaške. Osrednja tema sestanka je bila prihodnost evropske odbojke, beseda pa je tekla tudi o letošnjih volitvah v organe in komisije Evropske odbojkarske konfederacije (CEV), ki bodo oktobra v Moskvi.

“Veseli smo, da je Aleksandar Boričić s svojo ekipo slovensko zvezo uvrstil med vodilne evropske zveze in prepoznal naš trud in zavzeto delo. Skupaj z omenjenimi zvezami si bomo prizadevali za še tesnejše sodelovanje in za nadaljnji razvoj odbojke, ki je v zadnjih letih v Evropi in seveda tudi na svetovni ravni močno pridobila na veljavi. Menimo, da ima Boričić dober program in vsi skupaj se že veselimo novih izzivov,” je po sestanku dejal predsednik OZS, Metod Ropret.

Udeleženci sestanka so tudi soglasno podprli vnovično kandidaturo Aleksandra Boričića za predsednika Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) za naslednje štiriletno obdobje, so zapisali na strani OZS.

Comments are closed.