Foto: NK Aluminij
NogometSlovenija

Arsić prevzel vodenje članske ekipe Aluminija

V novo sezono bo Nogometni klub Aluminij Kidričevo vstopil z novim trenerjem, na mesto glavnega trenerja članske ekipe bo sedel Jura Arsić.  

Nogometni klub Aluminij in Jura Arsić sta se dogovorila za dolgoročno sodelovanje. Prvi trening članske ekipe bo dvainštiridesetletni trener vodil v četrtek, 27. junija, ko bodo rdeče-beli začeli tudi s pripravami na drugoligaško sezono 2024/25.

Jura Arsić, je svojo trenersko kariero začel na ptujski Dravi, v mlajših selekcijah, prve članske izkušnje pa je nabiral pri nižjeligašu iz Markovcev. Leta 2020 se je novi trener rdeče-belih ponovno podal k ptujski Dravi, kot pomočnik trenerja je deloval do odhoda v Cirkulane, ki so takrat nastopale v tretjem rangu slovenskega nogometa. Sledil je odhod v Rogaško, kjer je Slatinčane vodil v 2. slovenski nogometni ligi. Tam je na njegovo željo prišel tudi napadalec Nejc Gradišar, ki je kasneje kot vemo oblekel reprezentančni dres…

Po razhodu z Rogaško je sledil odhod v Slovensko Bistrico, kjer je bil pomočnik trenerja, od tam pa v Kidričevo, kjer je deloval kot trener kadetske ekipe. V začetku letošnjega leta se je Jura Arsić ponovno odpravil k ptujski Dravi, ter s Ptujčani osvojil 3. slovensko nogometno ligo.

Leave a reply