Nogomet

Aluminij zapustili trije nogometaši

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je nogometni klub Aluminij dogovoril sporazumno prekinitev treh pogodb. Rdeče-belega dresa v nadaljevanju prvenstva ne bodo nosili Mihael Klepač, Marko Maletić in Filip Kukuličić.

Klepač je v Kidričevo prišel pred začetkom lanske najuspešnejše klubske sezone in skupaj v sezoni in pol 40 oblekel dres rdeče-belih v Prvi Ligi Telekom Slovenije in petkrat v pokalnem tekmovanju. Kariero nadaljeval pri murskosoboški Muri, ob slovesu od Kidričevega je dejal: “Želim se zahvaliti vsem soigralcem s katerimi sem preživel skupne trenutke, vsem trenerjem in nasploh vsem, ki sem jih imel možnost spoznati v letu in pol. V Kidričevem sem preživel lepe trenutke, ki me bodo vedno spominjale na rdeče-bele. Vsem želim vse najboljše tudi v prihodnje.”

Marko Maletić in Filip Kukuličić sta v Kidričevo prišla v poletnem prestopnem roku. Črnogorski napadalec Kukuličić, je v dresu rdeče-belih zbral pet nastopov in dosegel en zadetek. Maletić je v aktualni sezoni zbral petnajst nastopov in vpisal eno asistenco.

Comments are closed.