Foto: ig/acvolley
OdbojkaSlovenija

ACH sezono končal brez pokalnega in državnega naslova, menjava na klopi

V ravno zaključeni odobojkarski sezoni je ACH ostal brez naslova državnega prvaka in pokalnega naslova. Moštvo je vodil Matija Pleško, ki se je že poslovil od klopi ACH-ja, na njegovo mesto pa prihaja Mladen Kašić.

Ob prevzemu članske zasedbe ACH, je novopečeni trener Kašić za klubsko spletno stran dejal: “Po 10 mesecih pavze od vrhunskega športa sem zelo zadovoljen, da smo se z vodstvom odbojkarskega kluba ACH dogovorili za sodelovanje. V Ljubljano prihajam motiviran in odločen vrniti naslove v domačih tekmovanjih v vitrine ACH Volley Ljubljana.”

V ACH Volley Ljubljana se vrača tudi slovenski reprezentant Jani Kovačič. Ob povratku v oranžni dres je Kovačič dejal: “Po dveh letih igranja v Italiji se veselim vrnitve v Slovenijo in vnovičnega igranja za ACH Volley Ljubljana, na katerega me vežejo lepi spomini. V Ljubljano se vračam bogatejši z izkušnjami igranja v zelo kakovostni ligi, kjer je vsaka tekma svoje poglavje. Klubu ACH Volley želim pomagati vrniti naslova državnih ter pokalnih prvakov v Ljubljano. To je tudi primarni cilj ekipe v prihodnji sezoni in v kar osebno verjamem, da nam bo uspelo.”

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja